Onderhoudshovenier gezocht!

Wil jij de stad vergroenen én groen houden? Lees dan snel verder.

Vacature Onderhoudshovenier (V/M)
Wij zijn op zoek naar een meewerkend Onderhoudshovenier met aansturende kwaliteiten voor onze vestiging in Amsterdam. We zoeken een hovenier die daktuinen kan aanleggen en onderhoud kan uitvoeren, coördineren en collega’s kan aansturen in het onderhoudswerk.
Ben jij de persoon die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Wij, De Dakdokters, werken elke dag aan onze droom om de natuur naar de stad te brengen. Wij geloven dat de daken een belangrijk onderdeel vormen van de steden van de toekomst. Jaarlijks renoveren of bouwen wij vele daken waar we vervolgens een mooie daktuin voor ontwerpen en aanleggen, zowel bij zakelijke als bij particuliere klanten. Dit doen wij met een team van ontwerpers, dakdekkers, hoveniers en timmermannen: we geloven in vakmanschap. Of, zoals één van je toekomstige collega’s het zegt: wij maken mooi werk! Met elkaar hebben wij inmiddels vele daken in de Randstad voorzien van een unieke tuin of biodiverse dakbegroeiing. Bekijk ook eens dit filmpje om te zien wat we maken en voor een inkijkje in ons team.

Functie omschrijving
Wij hebben meer dan 200 daktuinen en groene daken in onderhoud en dat aantal groeit nog steeds. Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die dat onderhoud onder zijn/haar hoede neemt en zich als allround hovenier wil specialiseren op de vergroening van ons stedelijk dak landschap. Je werkt nog steeds met beplanting, maar de plek is anders: op het dak. Systemen en techniek zijn anders, in Nederland zijn we volop in ontwikkeling als het gaat om de toepassingen van groen op daken. We zoeken iemand die bij voorkeur ervaring heeft.

Je bent allereerst als meewerkend hovenier verantwoordelijk voor de uitvoering en coördinatie van het onderhoud, de aansturing van de andere onderhoudshoveniers en leerlingen. Daarnaast houd je je tevens bezig met aanleg van daktuinen en begroeide daken en het meedenken/adviseren over beplanting.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die enerzijds een praktische houding heeft om projecten te realiseren en anderzijds creatief en veelzijdig is om de diverse werkzaamheden te kunnen uitvoeren die nodig zijn om onze unieke daktuinen te realiseren. Daarnaast spreek je goed Nederlands en/of Engels en heb je GEEN hoogtevrees!

Wat wij bieden
Wij bieden je de benodigde veiligheidsopleiding VCA en zijn bereid te investeren in andere opleidingen zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen. Je krijgt een elektrische bakfiets ter beschikking voor het onderhoud dichtbij en een busje voor verder weg. Salaris in overleg, afhankelijk van ervaring en opleiding, indicatie €2.500,- tot €3.250,- bruto per maand (o.b.v. fulltime).

Herken jij jezelf hierin?
Aarzel dan niet langer en stuur je CV met een korte motivatie naar Robert Pomstra, welkom@dakdokters.nl .
Wil je wat meer informatie over de vacature, graag contact opnemen met Marc Heemskerk via: 085 238 1801.