Leve het daktuingevoel!

In 2009 begon onze missie om ongebruikte daken om te toveren tot fijne, groene buitenruimtes. Daar werken we nog altijd met evenveel bevlogenheid – en inmiddels heel veel ervaring – aan. Op weg naar een daklandschap dat groen en waterbergend is én een plek biedt om te genieten van een skyline of wolkendek. Plekken waar je tot rust komt tussen planten en bloemen met op de achtergrond het gedempte geluid van de stad.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

De Dakdokters is een Social Enterprise. In alles wat we doen willen we duurzaamheid de norm laten zijn. Die duurzaamheid voeren we daarom ook door in onze omgang met opdrachtgevers, medewerkers, onderaannemers en leveranciers:

● In ieder project maken we uitsluitend gebruik van duurzame materialen
● We gaan bewust om met ons energieverbruik. Onze personenauto’s zijn elektrisch, eind 2023 geldt dat voor al onze voertuigen.
● We werken vanuit een ecosysteem met partners, leveranciers en opdrachtgevers. We geloven in lange termijn relaties en werken met veel partners al sinds de start van ons bedrijf.

Financieel betrouwbaar

Onze duurzame en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we ook bij de winst die we als bedrijf maken. Om een gezonde onderneming te blijven, willen wij op jaarbasis 5% winst maken. Hiervan blijft 50% in het bedrijf als buffer om onze continuïteit te waarborgen. Van de winst gaat 20% naar de aandeelhouders, 20% naar het personeel en 10% naar een goed doel.