Aangenaam, wij zijn De Dakdokters

De meeste daken zijn bedekt met zwart bitumen en zijn kaal. Op een warme zomerse dag, wordt zo’n dak al snel 70-80 graden. Airconditioners maken overuren, onze steden happen naar adem. Het gevolg? Toenemende hittestress, gezondheidsklachten en een stad die minder leefbaar wordt.

De Dakdokters geven een stukje natuur terug aan de stad door zoveel mogelijk daken in Nederland te vergroenen. Goed voor de stad en haar bewoners! En hoe dat stukje natuur eruit moet zien, is helemaal aan u.

Het is onze missie om zo veel mogelijk daken van groen te voorzien. Niet alleen maken we de stad zo weer gezond, maar ook verrijken we ieders leefomgeving met een stukje natuur. Zo kun je genieten van vers geplukte kruiden van het dak, ontsnappen aan de drukte van de stad en draag je bij aan meer biodiversiteit in de stad door een paradijs voor bijen, hommels en insecten te creëren. Of het nu een groot of klein dak betreft, samen zorgen we ervoor dat de stad weer kan ademen.

Alle disciplines onder één dak

We zijn niet alleen dromers, maar realiseren onze missie van begin tot eind. Bij ons vind je daarom alle disciplines onder één dak: architecten, timmerlieden, meubelmakers, dakdekkers en hoveniers. Zo garanderen we de kwaliteit die we van onszelf verwachten en kunnen we ook écht de impact maken die we willen.

Dromen, denken, doen

De Dakdokters dromen van een stad waarin alle daken die nu plat en zwart zijn, groen en multifunctionele buitenruimtes worden. Dat klinkt makkelijker dan het is. Ons team bestaat uit een mix van ingenieurs en vakmensen. Kritische denkers en vaardige doeners. Met elkaar werken we bedreven aan onze missie. We dromen, denken en doen!

Ons team

Robert Pomstra
Algemeen Directeur
Daan de Leeuw
Creatief Directeur
Jasper Hoogendoorn
Projectleider Uitvoering
Bas Maas
Project Adviseur
Maxim Desmet
Werkvoorbereider
Lisa van Schagen
Senior Architect & Head of R&D
Alessandro Rosa
Architect
Alice Artus
Landschapsarchitect
Jeroen Staats
Technisch Ontwerper
Fleur Maljers
Office Manager
Marc Heemskerk
Manager Service & Onderhoud
Liz Baker-Jennings
Onderhoudshovenier
Roel Frank
Voorman Service & Onderhoud
Ellen Hoefsloot
Hovenier
Nicholas Sakoff Hovenier
Bruno Tomezzoli
Dakdekker
Jerry van Garrel
Dakdekker
Peter Krol
Dakdekker
Roel Stam
Timmerman
Johan Florie
Timmerman
Joost Koopmans
Timmerman
Jacek Korabiowski
Timmerman

Onze dakdromen

In 2012 zetten we zes van onze droomprojecten op papier. Onze dakdromen! Droomprojecten die we nog niet hadden gerealiseerd maar héél graag zouden willen maken. Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat we ze allemaal hebben gerealiseerd. Binnenkort komt er een versie 2.0! Bekijk het boekje via de knop hieronder.