Aangenaam, wij zijn De Dakdokters

De meeste daken zijn bedekt met zwart bitumen en zijn kaal. Op een warme zomerse dag, wordt zo’n dak al snel 70-80 graden. Airconditioners maken overuren, onze steden happen naar adem. Het gevolg? Toenemende hittestress, gezondheidsklachten en een stad die minder leefbaar wordt.

De Dakdokters geven een stukje natuur terug aan de stad door zoveel mogelijk daken in Nederland te vergroenen. Goed voor de stad en haar bewoners! En hoe dat stukje natuur eruit moet zien, is helemaal aan u.

Het is onze missie om zo veel mogelijk daken van groen te voorzien. Niet alleen maken we de stad zo weer gezond, maar ook verrijken we ieders leefomgeving met een stukje natuur. Zo kun je genieten van vers geplukte kruiden van het dak, ontsnappen aan de drukte van de stad en draag je bij aan meer biodiversiteit in de stad door een paradijs voor bijen, hommels en insecten te creëren. Of het nu een groot of klein dak betreft, samen zorgen we ervoor dat de stad weer kan ademen.

Alle disciplines onder één dak

We zijn niet alleen dromers, maar realiseren onze missie van begin tot eind. Bij ons vind je daarom alle disciplines onder één dak: architecten, timmerlieden, meubelmakers, dakdekkers en hoveniers. Zo garanderen we de kwaliteit die we van onszelf verwachten en kunnen we ook écht de impact maken die we willen.

Dromen, denken, doen

De Dakdokters dromen van een stad waarin alle daken die nu plat en zwart zijn, groen en multifunctionele buitenruimtes worden. Dat klinkt makkelijker dan het is. Ons team bestaat uit een mix van ingenieurs en vakmensen. Kritische denkers en vaardige doeners. Met elkaar werken we bedreven aan onze missie. We dromen, denken en doen!

Ons team

Robert Pomstra
Directeur
Daan de Leeuw
Creatief Directeur
Marc Heemskerk
Manager uitvoering Zakelijk
Maxim Desmet
Werkvoorbereider
Dalili Ringeling
Administrateur
Fleur Maljers
Office Manager
Jasper Hoogendoorn
Werkvoorbereider / Projectleider
Bas Maas
Calculator/Projectadviseur
Steven Donkers
Calculator
Lisa van Schagen
Architect
Lara Smits
Architect
Jeroen Staats
Technisch Ontwerper
Alice Artus
Landschapsarchitect
Alessandro Rosa
Architect
Jos Ontijt
Hoofd uitvoerder
Liz Baker-Jennings
Teamleider service & onderhoud
Fred van Mourik
Terreinmeester
Bruno Tomezzoli
Dakdekker
Ben Wisse
Dakdekker
Jerry van Garrel
Dakdekker
Peter Krol
Dakdekker
Hans Gobbels
Hovenier
Tjerk Voormolen
Hovenier
Ellen Hoefsloot
Hovenier
Roel Stam
Timmerman
Johan Florie
Timmerman
Joost Koopmans
Timmerman
Jacek Korabiowski
Timmerman