Aangenaam, wij zijn De Dakdokters

De meeste daken zijn bedekt met zwart bitumen en zijn kaal. Op een warme zomerse dag, wordt zo’n dak al snel 70-80 graden. Airconditioners maken overuren, onze steden happen naar adem. Het gevolg? Toenemende hittestress, gezondheidsklachten en een stad die minder leefbaar wordt.

De Dakdokters geven een stukje natuur terug aan de stad door zoveel mogelijk daken in Nederland te vergroenen. Goed voor de stad en haar bewoners! En hoe dat stukje natuur eruit moet zien, is helemaal aan u.

Het is onze missie om zo veel mogelijk daken van groen te voorzien. Niet alleen maken we de stad zo weer gezond, maar ook verrijken we ieders leefomgeving met een stukje natuur. Zo kun je genieten van vers geplukte kruiden van het dak, ontsnappen aan de drukte van de stad en draag je bij aan meer biodiversiteit in de stad door een paradijs voor bijen, hommels en insecten te creëren. Of het nu een groot of klein dak betreft, samen zorgen we ervoor dat de stad weer kan ademen.

Alle disciplines onder één dak

We zijn niet alleen dromers, maar realiseren onze missie van begin tot eind. Bij ons vind je daarom alle disciplines onder één dak: architecten, timmerlieden, meubelmakers, dakdekkers en hoveniers. Zo garanderen we de kwaliteit die we van onszelf verwachten en kunnen we ook écht de impact maken die we willen.

Bekijk onze projecten

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

De Dakdokters is een Social Enterprise. In alles wat we doen willen we duurzaamheid de norm laten zijn. Die duurzaamheid voeren we daarom ook door in onze omgang met opdrachtgevers, medewerkers, onderaannemers en leveranciers:

● In ieder project maken we uitsluitend gebruik van duurzame materialen
● We gaan bewust om met ons energieverbruik. Onze personenauto’s zijn elektrisch, eind 2023 geldt dat voor al onze voertuigen.
● We werken vanuit een ecosysteem met partners, leveranciers en opdrachtgevers. We geloven in lange termijn relaties en werken met veel partners al sinds de start van ons bedrijf.

Onze missie & visie

Financieel betrouwbaar

Onze duurzame en maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we ook bij de winst die we als bedrijf maken. Om een gezonde onderneming te blijven, willen wij op jaarbasis 5% winst maken. Hiervan blijft 50% in het bedrijf als buffer om onze continuïteit te waarborgen. Van de winst gaat 20% naar de aandeelhouders, 20% naar het personeel en 10% naar een goed doel.