Stap voor stap naar uw groene dakoplossing

Mooi dat u samen met ons de steden gezonder wilt maken! Voordat we aan de slag gaan met uw dak, willen we deze eerst beter leren kennen en meer weten over de wensen die u wellicht al heeft. Op die manier komen wij tot een eerste prijsindicatie en heeft u een beeld bij de investering die u doet.

Aan de slag!

In de dakplanfase en uitvoeringsfase die daarna volgen, gaan we echt voor u aan de slag. Van de vergunningsaanvraag tot de daadwerkelijke uitvoering: we nemen u stap voor stap mee in dit proces. Dat vinden we belangrijk, want uw groene dakoplossing moet niet alleen bijdragen aan een gezondere stad. Het moet vooral ook een plek worden waar u zich goed bij voelt.

Stap 1: Aanvraag

Via de button kunt u uw aanvraag bij ons indienen. Wij nemen contact op om uw wensen scherp te krijgen en helpen u op weg in ons proces.

Stap 2: Dakplan

Omdat ieder dak anders is, maken we een dakplan.Dat kan een simpele opname op het dak zijn, maar ook een intensief ontwerptraject met constructief onderzoek, advies en vergunningaanvraag, dat hangt helemaal af van uw vraag. Aan het eind van deze fase ontvangt u een definitieve offerte.

Stap 3: Realisatie

Aan de hand van het dakplan kunnen we met de voorbereidingen starten voor de uitvoering. We bestellen de materialen en planten en bespreken de werkzaamheden met onze dakdekkers, timmermannen en hoveniers. Meer weten over ons team? Bekijk ons filmpje.

Stap 4: Onderhoud

Ook een daktuin vraagt onderhoud. Als u groene vingers heeft, dan komt dat dik in orde, zo niet, dan kan ons onderhoudsteam dit oppakken.

Vragen die u misschien nog heeft

Wij willen zoveel mogelijk steden in Nederland gezonder maken. Met het vergroenen van uw dak zijn we een stapje dichterbij in het verwezenlijken van die missie. Als geen ander begrijpen we dat u eerst wilt weten wat er op u afkomt bij het kiezen van een van onze groene dakoplossingen en wat dat betekent. Lees onze veelgestelde vragen of bekijk hier de checklist.