Een dakpark, zo pakken we dat aan

Bedrijven stellen steeds meer eisen aan hun vestigingslocatie. Wij zien dat de wens voor een vergroening daar vaker onderdeel van is. Voor u als eigenaar is het realiseren van een daktuin om die reden een slimme investering. Onderstaande stappen leggen uit hoe we te werk gaan.

Stap 1: Neem contact op!

Neem contact op met een van onze projectadviseurs. We nemen contact op om de vraag te bespreken en geven aan wat we kunnen betekenen.

Stap 2: Offerte

We maken een offerte voor de engineeringsfase en zo mogelijk al een eerste raming van de kosten. Waar nodig betrekken we onze partner Metropolder company voor de waterhuishouding.

Stap 3: Engineering

We starten de engineeringsfase waarin we diensten kunnen leveren op het gebied o.a. van technisch advies, aanvraag subsidies en vergunningen, waterbalans, ontwerp (van programma van eisen tot definitief ontwerp), realisatie (van dakbedekking tot aanleg daktuin).

Stap 4: Realisatie

Na de engineeringsfase en realisatiebesluit gaan wij aan de slag met de nodige voorbereidingen, zodat onze ambachtslieden goed aan de slag kunnen. Wij hebben alles onder één dak, zowel dakdekkers, timmermannen als hoveniers. Hierdoor hebben we korte lijnen en kunnen we efficient te werk gaan. Meer weten over ons team? Bekijk ons filmpje.