Calculator gezocht!

Wil jij de stad vergroenen? Ben jij de schakel tussen dromen en realiteit? Lees dan snel verder.

Vacature Calculator (V/M) – Daktuinen en Dakwerk
32 tot 40 uur in de week

Wij zijn op zoek naar een calculator die samen met ons de stad gezond wil maken! Ben jij iemand die onze (soms wilde maar altijd groene!) ideeën om kan zetten in goede en overzichtelijke offertes? Spreek jij de taal van de verkoop- en ontwerperscollega’s én die van ons team in de uitvoering, zodat we deze plannen realiteit kunnen maken? Sluit je dan aan bij ons team!

Het team van De Dakdokters zet zich iedere dag in om de mooiste daktuinen te maken. Steeds vaker worden deze groendaken aangelegd in combinatie met een water-retentiesysteem, het polderdak. Als calculator ben jij degene die deze innovatieve projecten doorvertaald in goed doordachte offertes: je bouwt ze logisch op en ze zijn goed leesbaar, hebben een reële marge en sluiten aan bij de verwachtingen van de klant. Ook ben jij de schakel met onze leveranciers en denkt met hen na over oplossingen en prijzen. Je gaat geen uitdaging uit de weg: onze ontwerpers verzinnen regelmatig nieuwe dingen, maar kunnen de praktische uitvoering niet altijd doorzien. That’s where you come in: jij bent degene die dit soort projecten slim uitdenkt zodat het maakbaar wordt voor onze mannen en vrouwen buiten.

Wat doe je zoal op een dag?
– Je pakt de telefoon op en belt met leveranciers over een nieuw project
– Je pluist een ontwerp uit en bespreekt deze met een van onze architecten.
– Je trekt aan de bel wanneer je risico’s ziet bij een lopend project en je geeft dit aan bij de projectadviseur of ontwerper
– Je plant een meeting in met Maxim, onze werkvoorbereider, zodat het werk soepel verloopt.
– Je duikt in ons calculatieprogramma Gilde Handsoft, dat je up-to-date houdt en doorontwikkelt. Op termijn willen we over naar Exact, ervaring hiermee is een pré.

Wie ben jij?
We zoeken iemand die een afgeronde mbo-niveau 4 of hbo-opleiding heeft die in lijn ligt met het takenpakket. Maar een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is ook voldoende!

Wat kun jij?
– Heb je kennis van daken, technieken, beplanting en materialen? Dat is een pré, maar als je dit niet hebt is er ook geen man overboord. Wij helpen je om het je eigen te maken!
– Je bezit sterke communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) en kunt goed schakelen met klanten, leveranciers en collega’s.
– Je houdt van samenwerken in een team van zo’n 20 personen totaal.
– Je bent een pietje precies! Zorgvuldigheid is your middle name.
– Ontwerpprogramma’s kennen geen geheimen voor jou en je bent in staat om gegevens en maatvoeringen uit pdf, AutoCad en 3D- ontwerpbestanden te trekken. Heb je dit niet? Dan leren we het je graag.
– Je hebt technische vaardigheden en praktisch inzicht.
– Projectmatig werken is wat je het liefst doet en je behoudt hierbij altijd het overzicht.
– Calculeren en begroten is helemaal jouw ding. Dit kun je moeiteloos doorvertalen naar slimme inkoop en werkvoorbereiding.

Wat wij bieden
– Bij De Dakdokters werk je in een divers team aan mooie projecten op vaak bijzondere locaties. We bieden een dynamische en creatieve werkomgeving binnen een familiecultuur van gedreven, kundige en betrokken collega’s.
– Salaris is marktconform en stemmen we af op je skills en werkervaring. We denken graag mee in doorgroeimogelijkheden, afgestemd op jouw skills en ambitie. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden horen erbij, zoals: laptop, verlofdagen, vakantiegeld, winstdeling, pensioenregeling etc.
– Je standplaats is Amsterdam.

Wie zijn wij
Wij, De Dakdokters, werken elke dag aan onze ambitie om de natuur naar de stad te brengen. Wij geloven dat de daken een belangrijk onderdeel vormen van de steden van de toekomst. Jaarlijks renoveren of bouwen wij vele daken waar we vervolgens een mooie daktuin voor ontwerpen en aanleggen, zowel bij zakelijke als bij particuliere klanten. Dit doen wij met een team van ontwerpers, dakdekkers, hoveniers en timmermannen: we geloven in vakmanschap. Of, zoals één van je toekomstige collega’s het zegt: wij maken mooi werk! Met elkaar hebben wij inmiddels vele daken in de Randstad voorzien van een unieke tuin of biodiverse dakbegroeiing. Bekijk ook eens dit filmpje om te zien wat we maken en voor een inkijkje in ons team: De Dakdokters – YouTube

Heb jij zin in deze uitdaging? Dan horen we graag van je!

Stuur je motivatiebrief (maximaal één A4) of vlog en een beknopt CV (alles in PDF) naar Fleur Maljers, via welkom@dakdokters.nl. Heb je vragen, neem gerust even contact op met onze project adviseur Bas Maas: +31 85 238 1803.