Voorman/vrouw gezocht voor nieuwbouwprojecten!

Wil jij samen met jouw team de stad vergroenen?

Wij zijn op zoek naar een voorman/vrouw Daktuinen om onze aanlegploeg te versterken. Heb je affiniteit met duurzaamheid, vind jij het belangrijk om de stad dak voor dak gezonder te maken en heb je geen hoogtevrees? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
De Dakdokters werken elke dag aan onze droom om de natuur naar de stad te brengen. We zijn  gespecialiseerd in daktuinen en maken deze met veel passie. Op die manier dragen we bij aan meer  biodiversiteit, wateropslag en verkoeling van de stad. Wij geloven dat de daken een belangrijk onderdeel vormen van de steden van de toekomst. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij alle specialiteiten onder één dak hebben; ontwerpers, dakdekkers, hoveniers en timmermannen. Wij  geloven in vakmanschap en leveren werk op maat. Met elkaar hebben wij inmiddels meer dan 1000 projecten in de Randstad gerealiseerd.

We werken in een betrokken team van vakmensen die van doorpakken houden, mooi werk willen maken en veel plezier met elkaar willen hebben. Klik ook eens op deze link om een indruk te krijgen van ons team.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken niet iemand met een specifieke achtergrond, maar het helpt als je kennis hebt van daken, daktuinsystemen en groen. Het belangrijkste is dat je iemand bent die zich prettig voelt op een bouwplaats en deze goed schakelt met uitvoerders. Voor onze zakelijke projecten zijn wij vaak de  onderaannemer van een aannemer. Jij bent dus onze ogen en oren voor zowel onze klant als je  collega’s. Je moet het leuk vinden om toffe en complexe daktuinen te bouwen. Het motiveren van  jouw team voelt voor jou als een tweede natuur. Jij denkt niet in problemen, maar werkt aan  oplossingen. Een groot verantwoordelijkheidsgevoel is een vereiste en veiligheid staat voor alles! Daarnaast straal je enthousiasme uit voor je vak en sta je pal achter onze missie. Kortom, je bent een Dakdokter!

Heb jij werkervaring als voorman in de bouw, infra of als hovenier dan is dat een pre.

Wat vragen wij?
Je bent iemand die praktisch is ingesteld om projecten te realiseren, natuurlijk leiderschap heeft om  een team te motiveren en creatief denkt om dagelijkse uitdagingen vlot op te lossen.

Daarnaast heb je:
– Afgeronde MBO vakopleiding
– Enkele jaren ervaring als voorman
– Ambitie om specialist te worden in vergroening van stedelijk daklandschap
– Rijbewijs B
– Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
– GEEN hoogtevrees!

Pre:
– Woonachtig in omgeving Amsterdam
– VCA gecertificeerd (mocht je geen VCA hebben dan krijg je die van ons)

Daarnaast zijn wij bereid te investeren in andere opleidingen zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen. Salaris in overleg, afhankelijk van ervaring en  opleiding, indicatie €2.500,- tot €3.250,- bruto per maand (o.b.v. fulltime).

Herken jij jezelf hierin? Aarzel dan niet langer en stuur voor 31 augustus je CV met een korte motivatie naar welkom@dakdokters.nl Wil je wat meer informatie over de vacature, graag contact  opnemen met onze uitvoerder Jos Ontijt, 085 238 1805 of Robert Pomstra 06 233 282 99