Vanaf 1 maart draait de Wilde Stad in de Nederlandse Bioscopen. Een meeslepende film die de stad (Amsterdam) laat zien vanuit een totaal nieuw perspectief, namelijk dat van de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken. De makers van de Wilde Stad, hebben samen met Pathe een mooie actie om als één van de eersten deze film te bewonderen met korting.

De Film

We waren blij verrast toen we benaderd werden door de makers van de Wilde Stad. We kenden natuurlijk allemaal De Nieuwe Wildernis en Holland Natuur in de Delta wel, maar weten als de Dakdokters als geen ander dat juist de stad zoveel te bieden heeft qua natuur. Niet alleen op de grond, maar juist ook op de daken! Wij konden ze dus zeker helpen aan een aantal prachtige groene daktuinen, die in de film gebruikt zijn.

De wilde stad belicht het ongetemde dierenrijk in een urban jungle, gezien door de ogen van de avontuurlijke stadskat Abatutu. Een verhaal met humor en schoonheid, vol bijzondere ontmoetingen tussen mens en dier, waarbij de laatste centraal staat.

Bekijk hier de trailer

Voorpremière

Als voorvechters van meer natuur in de stad, zijn wij blij dat we je kunnen attenderen op de voorpremière van De Wilde Stad in de bioscooptheaters van Pathé. Wil jij deze verassende film als eerste zien tegen een gereduceerd tarief van €7,50?

Bestel dan hier je kaarten 
Of maak kans op 4 gratis tickets via onze Facebookpagina

Groen in de stad

Wij zetten ons als Dakdokters in om de steden weer gezond te maken. Steeds meer mensen wonen in de stad en juist daar is groen onmisbaar. Natuur zorgt voor een fijne en veilige leefomgeving en maakt je bovendien gezondere en relaxer.  Wij helpen hieraan mee door de daken zoveel mogelijk groen te maken. In feite geven we een stukje natuur terug aan de stad. Sinds 2010 transformeren we het ongebruikte dakoppervlak naar plekken voor natuurontwikkeling, recreatie, wateropslag en voedselproductie, dit alles is van groot belang voor zowel mens als dier!