• Dakdokters Vacature Groen Duurzaam

Vacature: Projectleider

We zijn op zoek naar een ondernemende projectleider voor onze vestiging in Amsterdam. Ben je gepassioneerd over een groenere, mooiere stad, ben je goed met mensen en getallen? Zie jij in jezelf een nieuwe Dakdokter? Lees dan snel de beschrijving van de vacature.

Wie wij zijn

We maken sinds 2010 steden gezond door daken te transformeren. Wij zien het dakoppervlak, dat nu vaak ongebruikt ligt te zinderen in de zon, als de duurzame motor voor de stad van de toekomst. Wij transformeren de ongebruikte daken naar gezonde en multifunctionele buitenplekken.

Wat wij zoeken

Wij zoeken een spin in het web voor onze groeiende particuliere markt. Je bent verantwoordelijk voor de gehele keten van de verkoop: van eerste klantcontact,
klantbezoek en het maken en opvolgen van offertes tot het sluiten van de deal en de overdracht naar onze uitvoering. Je werkt nauw samen met ontwerpers, de werkvoorbereiding en projectleiding.
We zoeken iemand die een passie heeft voor het vergroenen van de stad. Je begrijpt bouwkundige constructies en bent bereid daar nog meer in te investeren. Dat kun je ook verkopen. Elk dak en elke klant zijn anders, het aantal aanvragen is continu groot, dus je moet snel kunnen schakelen en besluitvaardig zijn.

Vereisten voor vacature

  • Relevante werkervaring in de sales
  • Ervaring in de hoveniers- of bouwsector
  • Goede beheersing Nederlands en Engels (spraak en schrift)
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met calculeren is een pre
  • Ervaring met Autocad en Sketchup is een pre
  • Woonachtig in Amsterdam is een pre

Wat wij bieden

Een inspirerende werkplek in een jong en duurzaam bedrijf met een continue stroom aan geweldige (potentiele) projecten. Inhoudelijk uitdagend en concreet: we praten niet alleen over duurzaamheid, we werken dak voor dak aan een gezondere stad. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en perspectief.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan naar info@dakdokters.nl t.a.v. Friso Klapwijk

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. We zoeken iemand die ons zelfstandig weet te vinden.

 

2017-03-15T11:06:14+00:00