Parking garage de Kamp 2017-09-21T09:33:40+00:00

Project Description

Parking garage de Kamp

Products: steel structure with corten steel planters, green that attracts bees and absorbs microscopic dust, wherever possible with indigenous species. Flat roof: green roof consisting of root resistent waterproof membrane, 25mm drainage, filter fabric, 60mm substrate, sedum-plugs
Year: 2017
Client: municipality of Haarlem
Location: Haarlem

Challenge: Change the view on the parking garage for local residents, people who pass by and people who park there.

Result: On the facade of the garage we placed planters of 4m width. These planters are vertically connected with bracing wire, to help the plants grow and climb. Eventually the concrete look of the building will change into a dynamic green wall, alternated by the warm colours of corten steel.